Mirjam van Raamsdonk

Over Mirjam van Raamsdonk Fotografie

Mirjam van Raamsdonk fotografie, Mirjam Verbeek


Achter Mirjam van Raamsdonk Fotografie staat Mirjam Verbeek-van Raamsdonk, een fotografe met passie voor natuur, sport en details.

Waar ik aan het begin nog diverse type fotografie deed, ligt sinds een aantal jaar de volledige focus op sportfotografie.

In 2016 ben ik gestart met fotografie, blijven ontwikkelen en daarna niet meer gestopt. Ongeveer 3 jaar geleden heb ik bewust de keuze gemaakt voor het vast leggen vast sport. Mede omdat ik zelf fanatiek hardloper ben en destijds lid van de plaatselijke atletiekvereniging, waar ik de kans kreeg om mijn foto werk te ontwikkelen tijdens de trainingen van de jeugd.

Ik ben graag buiten, houdt van de natuur, of het waanzinnig mooi weer is of met bakken uit de hemel komt. Dat is waarom ik de natuur graag combineer met het vast leggen van sportfotografie.

Vragen, idee├źn of wensen met betrekking tot fotografie?
Ik denk graag mee over de mogelijkheden, of maak direct een afspraak.