Even voorstellen

mirjam van Raamsdonk;mirjamvanraamsdonkfotografie;profielfoto

Dit ben ik…

Mirjam Verbeek- van Raamsdonk, 39 jaar, getrouwd én woonachtig in Barendrecht en fotografe in kinder, sport én lifestyle fotografie.

In tegenstelling tot veel andere fotografen had ik na mijn middelbare school tijd helemaal niet iets creatiefs in gedachten om te gaan doen. Echter, toen ik na de zoveelste vakantie wederom teleurstellende foto’s uit mijn camera, toen nog een rolletje, kreeg, bedacht ik mij dat het toch wel “leuk” zou zijn om daar eens wat dieper op in te gaan.

Zo volgde ik eerst een basis workshop waarin dus echt eerst de driehoek (sluitertijd, diafragma en iso) werd behandeld en zo ik aan de slag. Dat werkte zo aanstekelijk, dat ik dacht dat het wel heel erg tof zou zijn om meer uit mijn fotografie te kunnen halen. En zo volgde later de Fotovakschool en Rotterdamse Fotografieschool.

Ik heb een liefde voor sport- en kinderfotografie, waarbij ik in de sport toch vaak een vreemde eend in de bijt ben, omdat niet veel vrouwen als sportfotograaf langs de lijn of bij een evenement staan. Dit maakt het voor mij des te uitdagender om een goed resultaat neer te zetten!

Kinderen, die zijn zo ongedwongen en puur, superleuk is om hun blijheid, ontspannenheid en vrolijkheid vast te leggen. En met kinderen komen natuurlijk ook de ouders mee, dus een kleine moeite om ook hen op foto te zetten.

En sinds kort heb ik ook de lifestyle fotografie ontdekt. Een mooie herinnering voor het gezin, binnen jullie eigen vertrouwde omgeving. Gewoon zoals jullie zijn, bezig met de alledaagse dingen. Of dat nu een boekje lezen is met de kinderen of aan de schoonmaak.

Wanneer mijn werk als fotografe klaar is, want bijna nooit het geval is, ben ik graag aan het hardlopen, tuinieren, maak ik vakanties naar alle uithoeken van de wereld, ga ik graag samen met mijn man op pad, en krijg ik boordevol energie van het oppassen op mijn nichtjes en neefjes.

En uiteraard vind ik het heerlijk om avonden op de bank te hangen met series zoals Homeland, GTST, Suits, met een goede kop thee en een flinke reep Milka Chocolade, mijn guilty pleasure!

Heb ik je na het lezen nog enthousiaster gemaakt dan je al was?  

Boek snel een afspraak via http://www.mirjamvanraamsdonk.nl/contact/

Vrijblijvend informatie over de mogelijkheden? Dat kan! Stuur een mailtje naar info@mirjamvanraamsdonk.nl!

sportkinderenlifestyle